ΝΕΑ

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» προχώρησε στη Δωρεά ενός ειδικού ιατρικού monitor τελευταίας τεχνολογίας για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πεπεισμένοι ότι οι μάχες κερδίζονται όταν όλοι συνεργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, το “Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής”, μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του, προχωρά σε δυναμική ενίσχυση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθν

Την πανελλαδική επέκταση των δραστηριοτήτων του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής το 2020, προανήγγειλε χθες ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος, ο οποίος παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Πρεσβευτής του Δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής είναι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουροπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 84η ΔΕΘ, επισκέφθηκε το σταντ του Δικτύου στο περίπτερο 16, τονίζοντας την ανάγκη ανάδειξης της κουλτούρας του κοινωνικού πολιτισμού.

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, την Τρίτη 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, σε μια πρωτοβουλία για την ανάδειξη του έργου και της δραστηριότητάς του, ανακοινώνοντας μάλιστα τους επόμενους στόχους και το πλάνο δράσεων των επόμενων ετών.
Μια ακόμη σημαντική δράση υλοποιεί το act4Greece, το πρόγραμμα συγκέντρωσης πόρων για σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς, που αποτελεί πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας...
Σε μια ακόμη δωρεά προχώρησε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Θερμαΐδες για την ανάγκη προσφοράς εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού στο Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας του Κέντρου Αναπτυξιακής Παιδιατρικής “Απόστολος Φωκάς”...
8 Φεβρουαρίου 2019

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, υποστηρίζουμε τη 12η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, ενισχύοντας το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Σας περιμένουμε όλους.

 

6 Φεβρουαρίου 2019

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, πραγματοποίησε ακόμη μια δράση προσφοράς, προχωρώντας στη δωρεά συστήματος ομοαξονικής συμπαρατήρησης για τη βελτίωση του χειρουργικού μικροσκοπίου, στο Γενικό Ν

Η Γυναικεία Οργάνωση «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, οργανώνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στο SHARK μια ιδιαίτερη εκδήλωση με θέμα «RED CARPET PARTY».

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής συνεισέφερε εμπράκτως στην ανακούφιση των πυροπαθών της Αττικής, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.
22 Ιουνίου 2018
Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη.
16/03/2018
Φιλανθρωπική Συναυλία με τον γνωστό τενόρο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
14/10/2017
6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.
11/10/2017
O TAP το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύησης και Αρωγής υποστηρίζουν την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καβάλας.
22/12/2016
Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.
27/07/2016
Σε λιγότερο από τρεις μήνες από την υπογραφή του Μνημονίου, ο ΤΑΡ προχώρησε στην κάλυψη αναγκών σε είδος πέντε Μη-Κυβερνητικών Οργανισμών, που καταγράφηκαν και αξιολογήθηκαν από το Δίκτυο.
05/05/2016
Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη, 05 Μαίου 2016, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).
08/04/2016
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και η ομάδα σίτισης αστέγων και απόρων Annapurna Team πραγματοποιούν την πρώτη τους από κοινού αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη του Κιλκίς.
19/02/2016
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, πολιτικοί, μάνατζερ, οι εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των παραγωγικών φορέων, πλήθος στελεχών καθώς και τα μέλη της ΕΕΔΕ.
19/06/2015
Συμφωνητικό συνεργασίας για μία ευρύτερη δεξαμενή υποψηφίων επιχειρήσεων – δωρητών του «Δικτύου», με πάνω από 30.000 επιχειρήσεις.
31/03/2014
Το δείπνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με θέμα: «Η κοινωνική προσφορά ανάγκη της εποχής».
02/02/2013
Η σύσταση και λειτουργία του “Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής”, είναι μια κοινωνικής πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν όλοι οι επιχειρηματικοί φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Φορείς του Δικτύου μας