Τo Έργο του «Δικτύου»

Το Δίκτυο, αντικατέστησε στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών-Βαρήκοων τα θρανία και τις καρέκλες για τις ανάγκες των μαθητών.
 

Εγκαίνια 9ης βιβλιοθήκης στο Νευροκόπι. Το Δίκτυο ενίσχυσε τη δράση με 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 

Εγκαίνια 10ης βιβλιοθήκης στα Κορέστεια Καστοριάς. Το Δίκτυο προσέφερε 100 βιβλία.
 

23.11.2017
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών, μεταξύ άλλων, δέκα γραφομηχανές braille οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για τη σύσταση νέου τμήματος εκμάθησης της γραφής και ανάγνωσης Braille.
 

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής εξοπλισμό για τη διαμόρφωση παιδικού θαλάμου της Παιδιατρικής Κλινικής.

29.11.2017
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ένα ασθενοφόρο και μια κινητή μονάδα.

17.07.2017
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στον Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «ΠΝΟΗ» ένα αυτοκίνητο για την μετακίνηση τροφίμων στις οικογένειες που υποστηρίζουν και την μετακίνηση μαθητών στο κοινωνικό φροντιστήριο κλπ. 

13.02.2018
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στους Δήμους Νέας Ηράκλειας και Ζίχνης από ένα όχημα-μηχάνημα πλύσεως κάδων.

26.06.2017
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), προσέφεραν στο Δήμο Αβδήρων μια ράμπα πρόσβασης SEATRAC, για τα άτομα με αναπηρία.

23.09.2016
Δωρεά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, στους Φίλους του Ιδρύματος «Ο Άγιος Παντελεήμων» «Είμαι Εδώ».

Φορείς του Δικτύου μας